Menu
Your Cart

За нас

Morfei.bg e търговски марки на Дулотек ЕООД, дан. № BG205421457.

Дулотек ЕООД е млада фирма с основна дейност търговия с широка гама от стоки - обзавеждане, техника, декорация, подаръци и други. Основният ни фокус е отличното обслужване на клиентите и доставка на стоки с отлично съотношение цена-качество.

Morfei.bg е магазин с насоченост към продажба на матраци и легла.

Основната част от стоките ни се намират в България и доставката става на същия или следващ работен ден. Други са на склад при наши партньори в ЕС и доставката отнема повече време, но ние проследяваме целият процес до Вашата врата и поемаме гаранционно обслужване и комуникация с производителя.

Извън стоките предлагани в електронния магазин, имаме и физически магазин за подаръци и декорация за дома, намиращ се в София, ул. Пиротска 27. В него ще намерите идеи за подаръци, сувенири и украса за дома, както и широка гама чаши за алкохол, чай, кафе, сервизи от висококачествен порцелан и дизайнерска керамика.

Допълнително удобство за клиентите ни е да получат и заплатят стоките си на място в този магазин или в нашият склад в София, ул. Кукуш 1


Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Privacy Policy.