Menu
Your Cart

Двулицев матрак Duo Balance 114 x 200 [ Ergonomico ]

Двулицев матрак Duo Balance 114 x 200 [ Ergonomico ]
Двулицев матрак Duo Balance 114 x 200 [ Ergonomico ]

Комфортен матрак Duo Balance, осигуряващ пълноценен сън благодарение на адаптивния си дизайн.

Притежаващ две лица с различна твърдост, матрака удовлетворява два пъти повече изисквания и прави съня зареждащ с енергия и подготвящ за натовареноста на ежедневието.

За хората обичащи промените и разнообразието и тези, които ценят мултифункциалните решения – матрак ДУО БАЛАНС. Създаден за да удовлетвори два вкуса, матракът е с две, симетрично разположени ядра с еднаква височина.

Материалите използвани за двете ядра са два различни по твърдост типа полиуретанова пяна с висока плътност. Благодарение на това, че освен всичко друго ядрата са направени от HR (High Resistance) пяна , матракът Duo Balance не се деформира след дълга употреба и е пригоден и за хора с наднормено тегло.

Калъфът на Duo Balance е направен от микрофибър и е преминал антиалергична и антибактериална обработка, за да осигури отлична защита за вас и вашето семейство. Матракът е подходящ за хора с алергии, астма и други проблеми с дихателните пътища.

Duo Balance не позволява развитието на микроорганизми и акари, благодарение на отворената клетъчна структура на ядрата си , която осигурява непрекъсната циркулация на въздух и не позволява задържането на влага, респективно създаването на подходяща за развитието на патогени среда.

Калъф с цип , даващ възможност за лесно сваляне и прането му при температура до 40 С.

Предимства на матрака Duo Balance:

  • 18 см височина
  • Адаптивен дизайн, две лица с различна твърдост
  • Сваляем калъф от микрофибър с цип
  • Независими опорни точки

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
432.00 лв.
  • Модел: Duo Balance 114 x 200

Възможни варианти

Добави в количка
на 24 вноски по 22.32 лв.
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Privacy Policy.