Menu
Your Cart

Детски матраци

..
Марка: TED Модел: ABELL BABY 60 x 120
Детски матрак ABELL BABY с множество опорни точки, които деликатно поддържат тялото. Технологията микропокет, с миниатюрни и еластични пружинки, реагира прецизно на различния по сила натиск и осигурява естествени вентилационни канали в сърцевината на матрака. Калъфът от качествен, фин памук а..
184.00 лв.
Марка: TED Модел: FAVOURITE BABY 60 x 120
Детски матрак FAVOURITE BABY с множество опорни точки, които деликатно поддържат тялото. Технологията микропокет, с миниатюрни и еластични пружинки, реагира прецизно на различния по сила натиск и осигурява естествени вентилационни канали в сърцевината на матрака. Калъфът от качествен, фин пам..
200.00 лв.
Марка: TED Модел: ADEONA BABY 60 x 120
Матрак за бебе ADEONA BABY с височина 12 смЛека конструкция от „дишаща“ пяна, която лесно се адаптира към тялото. Умерена твърдост и опора за крехкия гръбначен стълб на детето. Калъфът е от висококачествен памучен текстил, деликатен към нежната кожа. Подходящ за бебета и деца до 3 годиниСъстав..
120.00 лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Privacy Policy.