Menu
Your Cart

Възглавници

Марка: Sleepy Модел: Aloe Anatomic
Aloe Anatomic мемори възглавница с класическа анатомична извивка Aloe Anatomic е мемори възглавница с класическа анатомична извивка, произведена в България от матраци Sleepy. Предназначена е за хора, предпочитащи да спят по гръб. Облекчава натрупаното напрежен..
66.00 лв.
Марка: Sleepy Модел: Memory Anatomic
Луксозна анатомична мемори възглавница Memory AnatomicMemory Anatomic е възглавница с анатомична извивка съставена от ядро мемори пяна и луксозна дамаска, произведена в България от матраци Sleepy. Възглавницата е отличен избор за хора спящи по гръб или на страни. Пома..
99.00 лв.
Марка: TED Модел: ACTIVE Plus
Възглавница ACTIVE Plus с ядро от комфортна мемори пяна, анатомичен профил за балансирана опора, 3D мрежа осигурява свободна циркулация на въздух към вътрешността, антистатичен текстил ACTIVE PLUS – поема излишната влага и осигурява приятна среда за сън, сваляем калъф, подходящ з..
49.89 лв.
Марка: TED Модел: Adry Cool
Възглавницата Adry Cool е с охлаждащи свойства и е изцяло от мемори пяна. Предлага ненадминат, сензационен комфорт и е отлично предложение за любителите на мемори пяната. Термочувствителната пяна поема внимателно извивките на главата и изключително деликатна мускулатура на врата без да оказва съпрот..
89.99 лв.
Марка: TED Модел: Aloe Sense
Обемният пълнеж от пухкави частици пяна осигурява добра поддръжка на главата и шията.Сваляемият калъф е със специална 3D лента за още по-добра циркулация на въздух. Възглавницата запазва приятния си обем дори след изпиране при 30 градуса.Специалният текстил е обогатен с екстракт от алое вера..
30.00 лв.
Марка: TED Модел: Bamboo Balance
Истински нежна, ефирна и толкова мека. Изключително деликатно поддържа главата и ти помага максимано да се отпуснеш по време на сън. Възглавница Bamboo Relax е нашата релаксираща възглавница. Разполага с дишаща мрежа от две страни и е винаги свежа и е добре проветрена във вътрешността. Тази разкошна..
36.99 лв.
Марка: Sleepy Модел: Bamboo Cloud
Bamboo Cloud е възглавница съставена от парчета мемори пяна и охлаждаща гел пянаBamboo Cloud е възглавница съставена от парчета мемори пяна и охлаждаща гел пяна, облечени във вътрешен калъф от 100% памук и външен калъф с нежен текстил Bamboo. Въ..
50.00 лв.
Марка: TED Модел: BioCrystal Pillow
Мултифункционална възглавница 3 в 1 с уникална технология BioCrystal®, която използва благотворното влияние на природните кристали върху човешкото тяло, за да подобри качеството на сън.  Разработвана в продължение на години, тази технология доказано спомага за по-бързо възстановяване н..
129.90 лв.
Марка: Sleepy Модел: Comfort Pillow
Луксозна възглавница Comfort PillowComfort Pillow е луксозна възглавница, произведена в България от матраци Sleepy. Възглавницата е съставена от два слоя полиестерна вата и между тях пълнеж от полиестерни топчета. Поставяйки глава върху нея, ще усетите балансираното усещане, което прмахва натр..
48.00 лв.
Марка: TED Модел: COTTON Pillow
Класическа възглавница с меки влакна, която осигурява комфортна опора и запазва обема си с времето. Специално създадена за любителите на възглавници с лесно адаптираща се форма или степен на поддръжка, възглавница Cotton Pillow се наглася според извивките на шията и главата, създавайки чувс..
24.90 лв.
Марка: TED Модел: Eucalyptus Memory
Освежаваща ароматерапия и отлична хигиена. Деликатна опора за врата и главата без точки на притискане. Мемори пяна с екстракт от евкалиптСпециални отвори за свободна циркулация на въздух през ядротоНежен микрофибър с екстракт от евкалиптНатурални антибактериални свойства – здравословна среда за сън..
79.99 лв.
Марка: TED Модел: Eucalyptus Sense
Eucalyptus Sense е мека и пухкава възглавница с освежаващ аромат на евкалипт.Пълнеж от пухкави силиконизирани влакнаНежен микрофибър с екстракт от евкалиптНатурални антибактериални свойства – здравословна среда за сънРазмер 50х70PVC опаковка..
19.90 лв.
Марка: TED Модел: GREEN LINE
Възглавницата е направена изцяло от мемори пяна и е с анатомична форма. Облекчава напрежението във, реагира на досега с тялото, без никакво съпротивление. Дишаща мрежа от двете страни осигурява добра вентилация и равномерна температура. Състав: 3D борд, стреч плат, мемори пяна Размери: 49 х 3..
33.00 лв.
Марка: TED Модел: Memo Dreams
Изключително комфортна възглавница с мек, капитониран, несваляем калъф. Мемори пяна в прошивката елиминира напрежението и релаксира мускулатурата, а обемният пълнеж от пухкави частици пяна осигурява добра поддръжка на главата и шията без да затруднява движенията по време на сън. Възглавницат..
29.99 лв.
Марка: Нани Модел: Memory Sleep
Пухкава възглавница размер 40/60 см. с 3D диагонална амплитудна извивка, еластично поемаща тежестта / натиска на главата и същевременно сигурно поддържаща врата. Осигурява чудесна опора и ви помага да спите по-добре цялостната сърцевина от мемори пяна реагира на температурата на тялото ви и сл..
55.00 лв.
Марка: TED Модел: Nova Anatomic Pillow
Специалният анатомичен дизайн на възглавницата Nova Anatomic от колекцията на TED Home осигурява добре оформено пространство, което поема обема на главата и позволява на мускулатурата да се отпусне напъло. Същевременно пълнежът от меки влакна на тази уникална възглавница нежно обгръща и поддържа изв..
24.90 лв.
Марка: TED Модел: Silver Sense pillow
Възглавница Silver Sense pillow е антиалергична възглавница, която осигурява комфортна опора и запазва формата си с времето. Обемен пълнеж, който лесно се адаптира към извивките на врата и главата, без да създава чувство на напрежение. Облечена в луксозен текстил със сребърни нишки, нежен и де..
29.00 лв.
Марка: Sleepy Модел: Tripple Cloud
Tripple Cloud - възглавница с три ядра Tripple Cloud е иновативна възглавница с три самостоятелни ядра, обединени в капитониран калъф с цип. Създадена е за хора с колебания колко точно висока възглавница да изберът. Премахването на всяко едно от ядрата прави възглавницата по-ниска, а съо..
48.00 лв.
Марка: Нани Модел: Ерго Пух
Възглавница с изразени анатомични свойства и калъф от 100 % памучен текстил, абсорбиращ влагата и предотвратяващ навлизането на прах и акари.600 гр. Пълнеж от антиалергични силиконизирани влакна от формован пух. Гарантирана устойчивост и неповторима мекота. Кухите влакна са дишащи и издръжли..
14.90 лв.
Марка: Нани Модел: Мемори Микс
Луксозна мемори възглавница с класическа форма и изразени ортопедични свойства.  За предпочитащите средно високи, комфортни възглавници с подчертан мемори ефект. Подходяща за всички пози на сън. Сърцевина изпълнена с 50% гранулирана мемори пяна и полиуретан на водна основа. Идеално пасва къ..
15.00 лв. 27.00 лв.
Марка: Нани Модел: Мемори Форм
Анатомична възглавница от профилирана Аir Memory Foam и луксозен капитониран калъф от 100% бял памучен плат.  Плътно поема извивката на главата и я обгръща във фина мекота. Подходяща за спящи по гръб и настрани! Специалната мемори пяна не се влияе от външната температура и винаги запазва ..
44.00 лв.
Марка: TED Модел:
Възглавница ограничител, която поддържа бебето в странично легнало положение и предотвратява обръщането по гръб или корем. Изработена от изцяло фин памучен текстил, с удължена част за опора на гърба и по-къса за опора на коремчето..
15.20 лв.
Марка: Нани Модел: Премиум
Класически дизайн с текстилно премиум излъчване. Сърцевина от Ерго пух за оптимална температура и максимален комфорт. Калъфи с ципове за индивидуално напасване във височина и мекота.Комбинация от иновативни материали за пълна удовлетвореност.Размер: 50 х 70 см...
25.00 лв.
Марка: TED Модел:
Луксозна възглавница с гъши пух. Изключително мек и обемен, този изцяло натурален пълнеж нежно обгръща извивките на главата и врата, като същевременнно осигурява деликатна опора. Тялото е в балансирана и естествена позиция, която спомага за пълно релаксиране на мускулатурата. Текстилът е от ..
65.90 лв.
Марка: Sleepy Модел: Premier
Луксозна мемори възглавница Premier с калъф от алое вераPremier е луксозна възглавница, произведена в България. Съставена е изцяло от ядро мемори пяна, облечена в калъф с дамаска Алое Вера. Запомнящите качества на мемори пяната позволяват на спящия да заеме правилна позиция за сън..
98.00 лв.
Марка: Sleepy Модел: Bamboo Memory
Bamboo Memory е луксозна възглавница от мемори пянаBamboo Memory е луксозна възглавница с ядро изцяло от мемори пяна. Термочувствителните качества на мемори пяната я правят чудесен избор за възглавница. Копира извивките на главата и врата, като позволява заемането н..
164.00 лв.
Марка: Sleepy Модел: Gold Standart Cool Gel
Мемори възглавница Gold Standart Cool Gel с охлаждащ гелGold Standart Cool Gel е луксозна възглавница, съставена от ядро мемори пяна и охлаждащ Cool Gel, луксозен текстил Бабълс и 3D дишаща лента за по-добра вентилация и проветривост. Възглавницата разполага с цип на ка..
198.00 лв.
Марка: Sleepy Модел: Gold Standart
Gold Standart е луксозна възглавница с ядро от мемори пянаGold Standart е луксозна възглавница, съставена изцяло от ядро мемори пяна, луксозен текстил Бабълс и 3D дишаща лента за по-добра вентилация и проветривост. Възглавницата разполага с цип на калъфа и мож..
110.00 лв.
Марка: Sleepy Модел: Sleep Well
Луксозна Мемори възглавница Sleep WellЛуксозна възглавница, съставена изцяло от мемори пяна, за максимален комфорт. Предназначена за хора страдащи от безсъние и проблеми със съня.Предразполага заемането на правилната позиция на главата и облекчава натрупаното напрежение.Калъфа е обработен с екстракт..
89.00 лв.
Марка: TED Модел: i-Springs Pillow
Благодарение на своята иновативна система от малки пружинки, превъзходната възглавница i-Springs Super Comfort от колекцията на TED Home, предлага възможно най-добрия комфорт и ортопедична поддръжка, които една интелигентна технология като i-Springs Super Comfort би могла да предложи. Възглавницата ..
120.00 лв.
Марка: Sleepy Модел: Body Contour
Body Contour е ъзглавница произведена от най-висококачествени материалиBody Contour е възглавница от ново поколение, произведена от най-висококачествени материали. Състава на възглавницата включва профилирано ядро от високо еластична мемори пяна. Специалният релеф на възглавниц..
98.00 лв.
Показани 1 от 31 | 31 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Privacy Policy.